ALBERGINIA BLANCA
Una unitat són 200 grs. aprox.
PROCEDÈNCIA MARESME
P. ud. 0,70€
P. kg. 3.50€
ALBERGINIA NEGRE
Una unitat són 200 grs. aprox.
PROCEDÈNCIA ALMERIA
P. ud. 0,65€
P. kg. 3.25€
ALL TENDRE
PROCEDÈNCIA MARESME
P. ud. 2.00€
P. kg. 0.00€
ALLS SECS BANYOLES
Una unitat són 50 grs. aprox.
PROCEDÈNCIA PLA DE L'ESTANY
P. ud. 0,35€
P. kg. 6.90€
ALLS SECS MANXA
Una unitat són 100 grs. aprox.
PROCEDÈNCIA CASTILLA LA MANCHA
P. ud. 0,59€
P. kg. 5.90€
P. ud. 1.80€
P. kg. 0.00€
P. ud. 1.90€
P. kg. 0.00€
BLEDA
PROCEDÈNCIA MARESME
P. ud. 1.80€
P. kg. 0.00€
BRÓCOL·LI
Una unitat són 500 grs. aprox.
PROCEDÈNCIA MURCIA
P. ud. 2.95€
P. kg. 0.00€
CANONGES SAFATA (MACHE)
Una unitat són 100 grs. aprox.
PROCEDÈNCIA NAVARRA
P. ud. 1.95€
P. kg. 0.00€
CARBASSA REBEQUET
PROCEDÈNCIA MARESME
P. ud. 0€
P. kg. 1.80€
CARBASSA TALLADA
Safata 500gr
PROCEDÈNCIA MARESME
P. ud. 3.50€
P. kg. 0.00€
CARBASSA VIOLINA
Una unitat són 2000 grs. aprox.
PROCEDÈNCIA MARESME
P. ud. 3,60€
P. kg. 1.80€
CARBASSÓ
Una unitat són 250 grs. aprox.
PROCEDÈNCIA MARESME
P. ud. 0,74€
P. kg. 2.95€
CARXOFA
Una unitat són 250 grs. aprox.
PROCEDÈNCIA MARESME
P. ud. 1,48€
P. kg. 5.90€
CEBA DE PLATET
PROCEDÈNCIA HOLANDA
P. ud. 0€
P. kg. 3.50€
CEBA ESCALUNYA
Bossa 250gr
PROCENDÈNCIA FRANÇA
P. ud. 0€
P. kg. 3.90€
CEBA FIGUERES
Una unitat són 180 grs. aprox.
PROCEDÈNCIA PLÀ D'URGELL
P. ud. 0,35€
P. kg. 1.95€
CEBA MORADA
Una unitat són 200 grs. aprox.
PROCEDÈNCIA ARAGÓ
P. ud. 0,45€
P. kg. 2.25€
CEBA RECA
Una unitat són 150 grs. aprox.
PROCEDÈNCIA ARAGÓ
P. ud. 0,29€
P. kg. 1.90€
CEBA TENDRA
PROCEDÈNCIA MARESME
P. ud. 1.80€
P. kg. 0.00€
CELERÍ 1/2
Una unitat són 1000 grs. aprox.
Api-nap
PROCEDÈNCIA BAIX LLOBREGAT
P. ud. 2,90€
P. kg. 2.90€
CELERÍ SENCER
Una unitat són 2000 grs. aprox.
Api-nap
PROCEDÈNCIA BAIX LLOBREGAT
P. ud. 5,80€
P. kg. 2.90€
COGOMBRE
Una unitat són 250 grs. aprox.
PROCEDÈNCIA MARESME
P. ud. 0,63€
P. kg. 2.50€
COL LOMBARDA 1/2
Una unitat són 1500 grs. aprox.
PROCEDÈNCIA NAVARRA
P. ud. 5,25€
P. kg. 3.50€
COL LOMBARDA SENCERA
Una unitat són 3000 grs. aprox.
PROCEDÈNCIA NAVARRA
P. ud. 10,50€
P. kg. 3.50€
P. ud. 2.80€
P. kg. 0.00€
COL·I·FLOR
PROCEDÈNCIA MARESME
P. ud. 2.90€
P. kg. 0.00€
CORS DE CABDELL
PROCEDÈNCIA NAVARRA
P. ud. 3.50€
P. kg. 0.00€
ENCIAM LLARG
PROCEDÈNCIA MARESME
P. ud. 1.60€
P. kg. 0.00€
ESCAROLA
PROCEDÈNCIA MARESME
P. ud. 1.95€
P. kg. 0.00€
ESPÀRREC PRIM
Manat 250gr
PROCEDÈNCIA SEVILLA
P. ud. 2.95€
P. kg. 0.00€
ESPÀRREC ROCA
Manat 250gr
PROCEDÈNCIA PERÚ
P. ud. 4.90€
P. kg. 0.00€
ESPINAC BABY
Bossa 250gr
PROCEDÈNCIA ITÀLIA
P. ud. 2.50€
P. kg. 0.00€
FONOLL
Una unitat són 300 grs. aprox.
PROCEDÈNCIA MARESME
P. ud. 1,17€
P. kg. 3.90€
FULLA DE ROURE
PROCEDÈNCIA MARESME
P. ud. 1.75€
P. kg. 0.00€
ICEBERG
PROCEDÈNCIA ALMERIA
P. ud. 1.00€
P. kg. 0.00€
LOLLO ROSSO
PROCEDÈNCIA MURCIA
P. ud. 1.80€
P. kg. 0.00€
LOLLO VERD
PROCEDÈNCIA MÚRCIA
P. ud. 1.85€
P. kg. 0.00€
MENESTRA DE VERDURES
Safata 250gr
PROCEDÈNCIA MARESME
P. ud. 3.50€
P. kg. 0.00€
MEZCLUM VARIAT 5 FULLES
Bossa 350gr
PROCEDÈNCIA BAIX LLOBREGAT
P. ud. 2.95€
P. kg. 0.00€
MICROMEZCLUM AMB FLORS
PROCEDÈNCIA VALLÉS ORIENTAL
P. ud. 9.90€
P. kg. 0.00€
MICROMEZCLUM SENSE FLORS
PROCEDÈNCIA BAIX LLOBREGAT
P. ud. 5.50€
P. kg. 0.00€
MONGETA PERONA
PROCEDÈNCIA MARESME
P. ud. 0€
P. kg. 7.50€
MONIATO
Una unitat són 400 grs. aprox.
PROCEDÈNCIA MÀLAGA
P. ud. 1,16€
P. kg. 2.90€
MONIATO CUIT
Una unitat són 100 grs. aprox.
PROCEDÈNCIA MÀLAGA
P. ud. 0,55€
P. kg. 5.50€
NAP
Una unitat són 175 grs. aprox.
PROCEDÈNCIA LA RIOJA
P. ud. 0,44€
P. kg. 2.50€
PAPAIA
Una unitat són 2000 grs. aprox.
PROCEDÈNCIA BRASIL
P. ud. 11,80€
P. kg. 5.90€
PASTANAGA GRANEL
Una unitat són 80 grs. aprox.
PROCEDÈNCIA LA RIOJA
P. ud. 0,14€
P. kg. 1.75€
PASTANAGA MANAT
PROCEDÈNCIA MARESME
P. ud. 1.80€
P. kg. 0.00€
PATATA AGRIA
Una unitat són 200 grs. aprox.
PROCEDÈNCIA LA RIOJA
P. ud. 0,27€
P. kg. 1.35€
PATATA KENNEBEK
Una unitat són 200 grs. aprox.
PROCEDÈNCIA MALLORCA
P. ud. 0,29€
P. kg. 1.45€
PATATA MINI
PROCEDÈNCIA FRANÇA
P. ud. 0€
P. kg. 4.50€
PATATA MONALISA
Una unitat són 200 grs. aprox.
PROCEDÈNCIA FRANÇA
P. ud. 0,25€
P. kg. 1.25€
PATATA VERMELLA
Una unitat són 200 grs. aprox.
PROCEDÈNCIA MARESME
P. ud. 0,27€
P. kg. 1.35€
PEBROT DEL PADRÓN
PROCEDÈNCIA GALÍCIA
P. ud. 0€
P. kg. 5.90€
PEBROT GROC
Una unitat són 150 grs. aprox.
PROCEDÈNCIA ALMERIA
P. ud. 0,74€
P. kg. 4.90€
PEBROT VERD ITALIÀ
PROCEDÈNCIA MARESME
P. ud. 0,23€
P. kg. 3.90€
PEBROT VERD LAMUYO
PROCEDÈNCIA ALMERIA
P. ud. 0,39€
P. kg. 3.90€
PEBROT VERMELL LAMUYO
PROCEDÈNCIA ALMERIA
P. ud. 0,78€
P. kg. 3.90€
PORRO
Una unitat són 200 grs. aprox.
PROCEDÈNCIA CADIZ
P. ud. 1.20€
P. kg. 0.00€
RAVES
PROCEDÈNCIA MARESME
P. ud. 1.50€
P. kg. 0.00€
REMOLATXA CUITA
PROCEDÈNCIA LA RIOJA
P. ud. 1.50€
P. kg. 0.00€
REMOLATXA MANAT
PROCEDÈNCIA LA RIOJA
P. ud. 2.10€
P. kg. 0.00€
RÚCULA
Safata 100gr
PROCEDÈNCIA NAVARRA
P. ud. 1.85€
P. kg. 0.00€
SAFATA DE MONGETA PERONA TALLADA
Safata 500gr
PROCEDÈNCIA MARESME
P. ud. 6.00€
P. kg. 0.00€
SAFATA PER FER CREMA CARBASSA
Una unitat són 800 grs. aprox.
Ingredients per 4 persones: carbassa, ceba, porro i patata
ELABORACIÓ PRÒPIA
P. ud. 8.90€
P. kg. 0.00€
SAFATA PER FER CREMA DE CARBASSÓ
Una unitat són 800 grs. aprox.
Ingredients per 4 persones: carbassó, ceba, porro i patata
ELABORACIÓ PRÒPIA
P. ud. 7.90€
P. kg. 0.00€
SAFATA PER FER CREMA DE PASTANGA
Una unitat són 800 grs. aprox.
Ingredients per 4 persones: pastanaga, ceba, porro i patata.
ELABORACIÓ PRÒPIA
P. ud. 7.90€
P. kg. 0.00€
SAFATA VERDURES PEL CALDO
Ingredients per 4 persones: api, bleda, col, nap, pastanaga, porro i xirivia.
ELABORACIÓ PRÒPIA
P. ud. 4.90€
P. kg. 0.00€
TROCADERO
PROCEDÈNCIA VALLÉS ORIENTAL
P. ud. 1.60€
P. kg. 0.00€
XIRIVIA
Una unitat són 80 grs. aprox.
PROCEDÈNCIA LA RIOJA
P. ud. 0,20€
P. kg. 2.50€